Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Nuorisotilat

Someron nuorisotoimella on kaksi nuorisotilaa keskustan alueella, joista kumpikin palvelee omia osa-alueitaan toiminnasta.

Nuorisotila RELA

Relassa järjestetään päivisin pienryhmätoimintaa, anime-ja managa-illat sekä Harry Potter -illat. Tämän lisäksi tilassa kokoontuu viikoittain pelinkehitysryhmä. Relasta löytyy myös erityisnuorisotyöntekijän toimisto. Rela löytyy Kiiruun koulukeskukselta osoitteesta Kiiruuntie 4 Somero.

Nuorisotila SoLu

Tällä tilalla on suurin osa nuorten illoista sekä bändikämppä. Tilalla kokoontuvat myös Dungeon&Dragons -peliryhmät viikoittain. SoLu löytyy Someron urheilukentältä osoitteessa Myllypellontie 10 E Somero.

Nuorten illat

Nuorten illat ovat kaikille somerolaisille 13-17-vuotiaille nuorille avointa toimintaa. Illoissa pelaillaan lautapelejä ja pleikkaria/xboxia sekä biljardia. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä mehua joka ilta. Illan aikana saa tulla ja mennä vapaasti. Paikalla on nuorisotoimen ohjaajat juttuseurana ja opastamassa kaikkiin toimintoihin. Illoissa voidaan järjestää myös ohjattua toimintaa yhdessä nuorten kanssa esim. kokkausta.


Dungeons&Dragons-peliryhmät

D&D on pöytäroolipeli, jossa pelaajien ja pelinvetäjien mielikuvitus on vain rajana sekä nopan silmäluku. Toiminnassa sovelletaan 13-vuoden minimi-ikärajaa. Peliryhmät kasataan yleensä syyskuussa, mutta kiinnostuneet voivat kysellä vapaita paikkoja myöhemminkin pitkin vuotta nuorisotyöntekijältä.

Toiminnnasta vastaava nuorisotyöntekijä Reima Luoma, reima.luoma(a)somero.fi, puh.044 7791 401