Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Leskirouva Weberin kuolema - larp


Leskirouva Weber löytyy aamulla kuolleena. Edellisena iltana rouva oli järjestänyt illalliskutsut läheisimmilleen. Aamulla vieraat eivät muista kuin paloja edellisestä illasta. Kuka murhasi vanhan leskirouvan? Missä on kokin kadonnut veitsi? Entä kuka kolisteli siivouskomerossa?

Someron nuorisopalvelut järjestää live roolipelin (larp) murhamysteerihengessä. Tapahtumat sijoittuvat murhamysteerien kultakauteen 1900-luvun alkupuoliskolle. Larpissa pelaajat pääsevät eläytymään roolihahmoihinsa rouvan illallisvieraina ja henkilökuntana ja tutkimaan tapahtumia heidän näkökulmistaan. Pelissä on kymmenen roolihahmoa vähintään ja enemmänkin saadaan mahtumaan. Peli on K13 eli pelaajan tarvitsee olla vähintään 13-vuotias osallistuakseen.

Peli tapahtuu 21.6.22 klo 12.00 - 18.00. Itse peli saattaa tulla ratkaistuksi, mutta aikaa on jos sitä tarvitaan. Päivän alussa on varattu aikaa mahdollisiin rooliasuihin pukeutumisiin sekä pelin sääntöihin ja tiloihin liittyvään briiffaamiseen. Päivän lopuksi kerätään palautetta ja loppubriifi pelistä. Pelaajat tarvitsevat omat eväät mukaan (jääkaappipakastin ja mikro sekä hella/uuni löytyy). Peliin ilmoittautuneet kutsutaan etukäteisbriiffiin, jossa jaetaan roolihahmot sekä hahmoihin liittyvät taustamateriaalit.


Ilmoittautuminen:

https://link.webropolsurveys.com/S/3ACCE6F29FE5E306

Lisätietoja

Nuorisotyöntekijä Maria Valta 044 779 1403.