Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Ajankohtaista

 

Someron kaupungin kauden 2021-2022 harjoitusvuorot liikuntatiloihin haettavissa 27.4. asti.

Vuoroja voi hakea Somerolaiset seurat ja yhdistykset. Haku tapahtuu allaolevalla lomakkeella. 

Vuoroja haetaan koko toimintavuodeksi. Toimintakausi alkaa koulujen alkaessa elokuussa 2021 ja päättyy koulujen päättyessä touko-kesäkuun vaihteessa 2022.

Laadin vuoroista haun päätyttyä esityksen ja käydään se porukalla läpi heti huhtikuun lopussa. Laitan kutsun  myöhemmin asianomaisille. Kokoonnutaan etänä tai livenä riippuen silloisista kokoontumisrajoituksista.

Lomake palautetaan täytettynä, joko sähköpostitse saija.ahola@somero.fi tai Loiskeen asiakaspalveluun arkisin klo 8.00 - 15.30 (kiiruuntie 6).


Tiedustelut Saija Ahola 044 7911 264 tai saija.ahola@somero.fi

Hakulomake

 

Koronatiedote  1.4. 2021

Uimahalli Loiske ja muut sisäliikuntatilat suljettu toistaiseksi.

Ulkoliikuntapaikat pitdetään avoinna omaehtoista liikkumista varten. Myös aikuiset voivat harrastaa ulkona ja hyödyntää ulkoliikuntapaikkoja, jos turvaväleistä pidetään huolta. Aikuisten ryhmäliikuntaa ulkotiloissa suositellaan välttämään.

Vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneiden harrastustoiminta voi jatkua normaalisti.

Myös kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.


 

Kuntosali Kareliini suljettu toistaiseksi 1.4. lähtien.