sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
harkalan-uimaranta1955361230.jpg
 

Liikuntapaikat

Somerolta löytyy monipuoliset liikkuntamahdollisuudet niin sisältä kuin ulkoa.

Sisäliikuntapaikoista suosituin on ilman muuta Someron uimahalli Loiske ja sen yhteydessä oleva monitoimitalo kuntosaleineen.

Kaikki varattavissa olevat liikuntapaikat löydät Julius- kalenterista. Kalenterista voit katsoa vuoroja, mutta sinne ei pääse kirjautumaan.

Vakituiset sisäliikuntavuorot haetaan keväisin ja ne ovat voimassa syys- ja kevät kauden kerrallaan. Yksittäiset- ja poikkeusvuorot haetaan vapaa-aikapäälliköltä. Yksittäisiä vuoroja voit tiedustella uimahallin asiakaspalvelusta.

 

Ulkoliikuntapaikat

 
Beach volley- kentätUimarannatUrheilukentätKuntoradatKuntoportaatLahjan liikuntapuiston ulkokuntosaliAkustinpuiston penkkilenkkiSomeron Koirametsä

Someron Koirametsä

Koirametsä on aidattu, turvallinen luontoalue, jolla voit liikkua maksua vastaan ennalta varatuilla vuoroilla. Nauti ulkoilusta ja virkistyksestä tai järjestä vaikka leikkitreffit koirakavereiden kanssa!

Esittely

Someron Koirametsä sijaitsee Somerolla, Tuulivoimatien varressa. Se on aidattu, noin kahden ja puolen hehtaarin suuruinen metsä, joka varataan yksityiskäyttöön maksua vastaan. Kun varaat vuoron koirametsään, voit nauttia ulkoilusta koirasi kanssa ilman häiriötekijöitä, sillä metsä on varattu vain sinulle. 

Koirametsä tarjoaa virkistävää liikuntaa niin koiralle kuin omistajallekin, ja se on myös ihanteellinen paikka tavata muita koirakavereita leikkimisen merkeissä. Meillä ei ole rajoitusta siitä, kuinka monta koiraa metsässä saa vierailla yhdellä vuorolla, joten voit kutsua ystäväsi mukaan ilman huolta. Koirametsässä on myös 500 metrin pituinen kuntopolku,

Lue lisää ja varaa vuorosi:

https://someronkoirametsa.fi/


Sijainti

Tuulivoimatie 160, 31400 Somero 

Luonto- ja vaelluskohteetKalastusFrisbeegolfradatTenniskentätMuut liikuntapaikatHiihtoladutLuistinradatPulkkamäet
 

Sisäliikuntapaikat


 
Someron uimahalli LoiskeMonitoimitaloKuntosali KareliiniSomeron jäähalliHärkätien RatsastuskeskusSomeron keilahalliMajurimoveTNsportSporttiareena