sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
harkalan-uimaranta1955361230.jpg
 

Liikuntapaikat

Somerolta löytyy monipuoliset liikkuntamahdollisuudet niin sisältä kuin ulkoa.

Sisäliikuntapaikoista suosituin on ilman muuta Someron uimahalli Loiske ja sen yhteydessä oleva monitoimitalo kuntosaleineen.

Kaikki varattavissa olevat liikuntapaikat löydät Julius- kalenterista .Kalenterista voit katsoa vuoroja, mutta sinne ei pääse kirjautumaan.

Vakituiset sisäliikuntavuorot haetaan keväisin ja ne ovat voimassa syys- ja kevät kauden kerrallaan. Yksittäiset- ja poikkeusvuorot haetaan vapaa-aikapäälliköltä. Yksittäisiä vuoroja voit tiedustella uimahallin asiakaspalvelusta.

 

Ulkoliikuntapaikat

 
UimarannatUrheilukentät

Urheilukenttien varatut vuorot näet
Julius-tilavarauskalenterista

Someron urheilukenttä
Koulutie
Vuonna 1955 rakennettu ja 1980 peruskorjattu sekä 2023 uudistettu novotanpintainen 6 -ratainen urheilukenttä. Hyppy- ja heittopaikoilla mondo alusta. Juoksuratojen sisällä 71 x 110 m nurmikenttä. Katettu 1000 henkilön katsomo.

Someron pallokenttä (tekonurmi)
Heikintie 22
Vuonna 2016 uusittu tekonurmikenttä.  Iso kenttä 60 x 95m sekä kaksi poikittaista pienkenttää 45 x 60m sekä  pesäpallokenttä (naiset). Kentällä valaistus, ei lämmitystä.

Somerniemen urheilukenttä
Helsingintie 1837
Murskepintainen urheilukenttä, juoksurata 250 m.
Keskikenttä murskepintaisena jalkapallo- / pelikenttänä

KuntoradatKuntoportaatLahjan liikuntapuiston ulkokuntosaliAkustinpuiston penkkilenkkiLuonto- ja vaelluskohteetRetkeily ja kalastusFrisbeegolfradatTenniskentätMuut liikuntapaikatHiihtoladutLuistinradatPulkkamäet
 

Sisäliikuntapaikat

 
Someron uimahalli LoiskeMonitoimitaloKuntosali KareliiniSomeron jäähalliHärkätien RatsastuskeskusSomeron keilahalli