sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
harkalan-uimaranta1955361230.jpg
 

Liikuntapaikat

Somerolta löytyy monipuoliset liikkuntamahdollisuudet niin sisältä kuin ulkoa.

Sisäliikuntapaikoista suosituin on ilman muuta Someron uimahalli Loiske ja sen yhteydessä oleva monitoimitalo kuntosaleineen.

Kaikki varattavissa olevat liikuntapaikat löydät Julius- kalenterista .Kalenterista voit katsoa vuoroja, mutta sinne ei pääse kirjautumaan.

Vakituiset sisäliikuntavuorot haetaan keväisin ja ne ovat voimassa syys- ja kevät kauden kerrallaan. Yksittäiset- ja poikkeusvuorot haetaan vapaa-aikapäälliköltä. Yksittäisiä vuoroja voit tiedustella uimahallin asiakaspalvelusta.

 

Ulkoliikuntapaikat

 
UimarannatUrheilukentätKuntoradatKuntoportaatLahjan liikuntapuiston ulkokuntosaliAkustinpuiston penkkilenkkiLuonto- ja vaelluskohteetRetkeily ja kalastusFrisbeegolfradat

Rankkulan frisbeegolfrata

Somerolle on avattu uusi 18 väyläinen frsibeegolfrata. Rata sijaitsee Rankkulan kuntoradan läheisyydessä, myös parkkipaikka löytyy kuntoradan lähtöpaikalta. 

Muistathan huomioida kentällä muut käyttäjät ja liikenteen. Huolehdithan myös omat roskat pois radalta.

Avaa väyläkartat TÄSTÄ


Frisbeegolf Akustinpuisto

Frisbeegolfrata valmistui vuonna 2015. Frisbeegolfrata on koko perheen liikuntapaikka, joka tarjoaa haastetta ja liikunnan iloa ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Lisätietoa

Akustinpuistossa sijaitsevalle 6-väyläiselle radalle pääsee keskustasta helposti kävellen. Autoille on osoitettu parkkipaikka Lastutien puolelta.
Someron rata on erittäin helppokulkuinen ja suunniteltu tilan sallimissa puitteissa erityisesti koululaisten, perheiden ja ikäihmisten käyttöön. Väylien pituudet ovat 40-70m. Jokaisen väylän lähtöpaikka on merkitty opastein ja tavoitteena on siis edetä mahdollisimman vähin heitoin lähtöpisteeltä korille.

Rohkeasti kokeilemaan uutta lajia sekä nauttimaan samalla Akustinpuiston vehreydestä ja Kirkkojärven maisemista!


Vuokraa välineet!

Uimahalli Loiskeen asiakaspalvelusta voit vuokrata kesäaikaan frisbeekiekot.

Someron uimahalli Loiske

TenniskentätMuut liikuntapaikatHiihtoladutLuistinradatPulkkamäet
 

Sisäliikuntapaikat

 
Someron uimahalli LoiskeMonitoimitaloKuntosali KareliiniSomeron jäähalliHärkätien RatsastuskeskusSomeron keilahalli