sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-kasvatus-ja-koulutus.jpg
 

Yrittäjäyhdistykset

Liity mukaan! Sanontahan kuuluu, että kukaan ei ymmärrä yrittäjää niin kuin toinen yrittäjä. Vertaistuen lisäksi saat yhdistyksistä verkostoja ja kontakteja. Yrittäjäyhdistykset tekevät myös tiivistä yhteistyötä Someron kaupungin kanssa, jotta Somerolla olisi mahdollisimman yritysmyönteinen ilmapiiri ja hyvät yrittämisen edellytykset.

Elinvoimalupauksen allekirjoitustilaisuudessa 7.2. olivat paikalla pj Sari Majuri (Someron Yrittäjät ry, kuvassa edessä vas.), pj Elina Riikonen (Somero Sydämessä ry), Sari Merilä (Somerolehti), pj Laura Nuotio (Someron Yrittäjänaiset ry, kuvassa edessä oik.) sekä Someron kaupunginjohtaja Sami Suikkanen ja kehittämispäällikkö Antti Leino (kameran takana).


Someron Yrittäjät ry

Someron Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Someron Yrittäjien nettisivu

Seuraa Someron Yrittäjiä Facebookissa!


Someron Yrittäjänaiset ry

Missiomme on edistää yhdessä yrittäjänaisten tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa ja vaikuttaa yrittämistä kannustavaan päätöksentekoon Suomessa ja Euroopan Unionissa. Vertaistuesta voimaa, hyvinvointia ja menestystä yrittäjyyteen! #yhdessäolemmeenemmän

Someron Yrittäjänaisten nettisivu

Seuraa Someron Yrittäjänaisia Facebookissa 


Somero Sydämessä ry

Somero sydämissämme, me pyrimme pitämään kotipaikkakuntaa vireänä eri tapahtumin. Hyvällä yhteistyöllä mahdollistamaan asiakaspalveluiden säilymisen Somerolla.

Somero Sydämessä ry:n nettisivu

Seuraa Somero Sydämessä ry:tä Facebookissa