sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-kasvatus-ja-koulutus.jpg
 

Työllisyyspalvelut nuorille

 

Nuorten työllisyyspalveluiden tavoitteena on avata nuorelle ovi työelämään edesauttamalla esimerkiksi kesätyön saamisessa sekä työelämätaitojen harjoittelussa. Meillä on tarjolla kesätöitä nuorille ja työllistämistukea työantajille. 

Jos kaipaat apua ja tukea tulevaisuutesi suunnitteluun, oman polun löytämiseen tai haluat harjoitella kannustavien, luotettavien aikuisten kanssa arjen asioiden hoitamista, nuorisopalveluiden etsivä nuorisotyö sekä Starttipajan toiminta ovat tukenasi.

 


Someron kaupungin kesätyöt nuorille

Someron kaupunki palkkaa vuosittain noin 25 nuorta kesätöihin. Kaikki kaupungin nuorille tarjoamat työt ovat sellaisia, että mitään erityistaitoja ei tarvita, vaan reippaalla ja innokkaalla asenteella pärjää.

Kesällä 2024 kaupunki tarjoaa kesätöitä 2004 - 2008 syntyneille nuorille. Haku on tältä vuodelta päättynyt ja työpaikat on jaettu. Kiitos kaikille hakijoille!

Lue lisää kaupungin kesätöistä täällä >>

Työnantajien kesätyötuki nuorten palkkaamiseen

Haluamme tukea paikallisten nuorten ensiaskeleita työelämässä ja työkokemuksen karttumista eri mahdollisuuksien kautta.

Kesätyötuen avulla tuemme rahallisesti yritysten ja yhdistyksien mahdollisuuksia työllistää paikallinen nuori kesätöihin. 

Lue kesätyötuesta lisää täältä >>


15-29-vuotias nuori, oletko parhaillaan opiskelun ja työelämän ulkopuolella? Kaipaatko luotettavan aikuisen tukea tulevaisuutesi suunnitteluun tai arjenhallintaan?

Somerolla nuorille tukea ja ohjausta tarjoavat erityisesti nuorisopalveluiden nuorten Starttipaja sekä etsivä nuorisotyö.

Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa sinua tulevaisuuden suunnittelussa ja arjenhallinnassa sekä ohjaa sinut tarvittavien palveluiden piiriin, esimerkiksi mukaan Someron kaupungin Starttipajan toimintaan.

Starttipaja toimii ponnahduspaikkana koulutukseen, työkokeiluun, työhön tai työpajoille. Pajalla pääset harjoittelemaan arjen taitoja, opimme yhdessä tekemällä. Tekemisen ja kokemusten kautta selkeytetään omia mielenkiinnon kohteita ja löydetään jatkopolku.

Lue lisää, ota meidät seurantaan somessa ja ole rohkeasti yhteydessä - olemme täällä sinua varten!