sisältöön »
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
fiilis-someron-vesihuolto.png
 

Someron Vesihuolto Oy - Tervetuloa

Puhdasta vettä tarvitaan jokaisessa kodissa päivittäin. Someron Vesihuolto Oy huolehtii siitä, että vettä on joka hetki saatavilla luotettavasti ja edulliseen hintaan. Huolehdimme myös jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta toiminta-alueellamme niin, että vesistöt ja muu ympäristö säilyvät puhtaina.

Pyydä tarjoustamme, mikäli haluat käyttöösi hyvälaatuista pohjavettä tai liittyä viemäriverkostoomme.

Asiakkainamme on jo yli 3 600 kiinteistöä.

Vikapäivystys

Vikapäivystyksen puhelinnumero on 040 5010 718.

Vesihuollon päivystysnumeroon 040 5010 718 voit ilmoittaa äkillisistä vikatilanteista kuten vesijohtovuodoista.

Kiirettömissä asioissa kuten laskutus ja liittymäasiat yhteydenotot asiakaspalveluun puh. 040 1268 347. Toimisto avoinna arkisin klo 9-11 ja 12-14. Sähköpostiosoite: vesi@somero.fi.

Vesiverkostomme

Vesiverkostomme yltää Someron kaupungin lisäksi Tammelan kunnan Torron ja Letkun kyliin. Vedenjakelun osalta toiminta-alue on Someron keskustaajamassa (pdf) ja muualla kartassa (pdf) näkyvistä runkovesijohdoista 100 metriä molemmin puolin.

Viemäriverkostomme

Viemäriverkostomme kattaa Someron keskustan ja osan Oinasjärven (pdf) alueesta. Viemäriverkoston toiminta-alueet ovat kartassa (pdf) keltaisella.

Ilmoita mittarinlukemasi

Asiakkaiden toivomuksesta  keskustan alueen talviluennasta on luovuttu. Mittarilukukortit lähetetään vain kesäkuussa.

Halutessaan lukeman voi ilmoittaa aina ennen arviolaskutusta, lukeman on oltava perillä viimeistään laskutuskauden viimeisenä päivänä ( 31.3., 30.6., 30.9. ja 31.12.).

 

Kulutuspisteen / -paikan numero:
Voit ilmoittaa mittarilukemasi myös Kulutus-Webin kautta, pääset sinne allaolevasta linkistä:

Kulutus-Web

Palveluun pääsemiseksi tarvitset kulutuspaikan numeron sekä mittarinumeron, jotka löytyvät laskun oikeasta yläkulmasta sekä mittariluentakortista.

Lisätietoja vesimittarien luennasta saa asiakaspalvelusta 040 1268 347

Mittarilukemaa tallentaessasi voit saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme tai antamaan palautteessa tarvittavaa lisätietoa poikkeaman syystä.

 

Tiedotteet

23.03.2012

Vesilaskun maksaminen on mahdollista nyt myös ympäristöystävällisenä ja paperittomana e-laskuna

Vesilaskun maksaminen on mahdollista nyt myös ympäristöystävällisenä ja paperittomana e-laskuna

E-lasku on nykyaikainen sähköinen kuluttajille tarkoitettu laskutustapa, joka sopii kaikille verkkopankin käyttäjille. Suomalaisista jo 70 % maksaa laskunsa internetissä. E-laskun käyttöönotto helpottaa laskun maksamista entisestään. E-lasku on turvallinen käyttää, koska verkkopankkiin pääsee vain pankkitunnuksen haltija.

Someron Vesihuollon vesilaskun voi nyt vastaanottaa entistä nopeammin ja turvallisemmin e-laskuna. E-lasku on pankkien kehittämä sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka laskuttaja toimittaa suoraan vastaanottajan verkkopankkiin.

Siirtyminen e-laskutukseen sujuu kätevästi oman verkkopankin kautta. Verkkopankkiin kirjautumista varten tarvitset pankkisi myöntämät henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

E-laskun edut:

 • Maksaminen on turvallista koska käytät omaa verkkopankkiasi.
 • E-lasku saapuu suoraan verkkopankkiisi, eikä lasku katoa postissa tai mene vahingossa maksamattomana mainospostien mukana roskiin.
 • E-laskulla tiedot ovat valmiina, eikä tarvitse erikseen syöttää pitkiä viitenumeroita, saajan tili- ja nimitietoja, laskun loppusummaa tai eräpäivää.
 • Sinun tarvitsee vain hyväksyä lasku tarkistettuasi sen, laskua ei veloiteta tililtäsi ilman hyväksymistäsi. Halutessasi voit laittaa laskun maksuun myös automaattisesti, jolloin erillistä hyväksyntää ei tarvita.
 • E-laskua ei voi automaattisesti maksaa kahta kertaa.
 • E-lasku on ajasta ja paikasta riippumaton eli voit vastaanottaa ja maksaa laskun verkkopankissasi missä ja milloin vain.
 • Laskujen kuvat säilyvät esilläpitoarkistossa pankista riippuen 1 - 2 vuotta. Siinä näkyvät samat tiedot kuin paperilaskullakin. E-laskun voit halutessasi tulostaa myös paperille.
 • E-lasku on ympäristöystävällinen valinta, sillä sähköisessä muodossa olevat laskut vähentävät paperijätettä. Mikäli kaikki suomalaiset maksaisivat laskunsa e-laskuina, säästyisi vuosittain lähes 2 miljoonaa puuta parempaan käyttöön sekä suuret määrät vettä ja polttoaineita.

Toimi näin:

 1. Kirjaudu verkkopankkiisi. Helpoiten e-laskuun voi siirtyä silloin, kun on verkkopankissa maksamassa laskuja. Kaikki tarvittava tieto e-laskun valintaa varten löytyy laskulta.
 2. Valitse verkkopankissa olevasta laskuttajalistasta Someron Vesihuolto Oy. E-laskun tilaamista varten tarvitset myyjän viitteen, joka löytyy laskun oikeasta yläkulmasta. Verkkopankissa tehty e-laskutilaus päivittyy automaattisesti Someron Vesihuollon laskutustietoihin. E-lasku ei voi olla samaan aikaan suoraveloituksessa, joten muista lakkauttaa entinen suoraveloitussopimuksesi tehtyäsi e-laskuvaltuutuksen.
 3. Odota e-laskuilmoitusta. Saat ilmoituksen vesilaskusta suoraan verkkopankkiisi postin kautta jaettavan paperilaskun sijasta hyvissä ajoin ennen seuraavan laskun eräpäivää.
 4. Maksa vesilasku e-laskulla. Ennen maksamista voit tarkistaa laskun sisällön. Laskun summa veloitetaan tililtäsi vasta hyväksyntäsi jälkeen. Halutessasi voit myös automatisoida vesilaskujen maksamisen.

Voit tutustua e-laskun yleisiin ehtoihin verkkopankissasi sekä e-lasku-info-sivustolla.

 

Yhteystiedot

Joensuuntie 49
31400 Somero

Vikapäivystys

040 5010 718

Toimisto avoinna

ma-pe klo 9-11 ja 12-14 tai sopimuksen mukaan.

 

Toimitusjohtaja / Someron Lämpö Oy / Someron Vesihuolto Oy

Pekka Alisaari
p. +358503843043
Pekka.Alisaari(a)somero.fi

Käyttöpäällikkö

Rauno Kasvi
p. +358400320824
rauno.kasvi(a)somero.fi

Toimistonhoitaja

Satu Kolattu
p. +358401268347
satu.kolattu(a)somero.fi

 

Someron Vesihuolto Oy vastaanottaa verkkolaskuja

Verkkolaskuoperaattori on Maventa Oy, välittäjätunnus 003721291126.

Pankkiverkosta lähetettäessä tunnus DABAFIHH.

Verkkolaskuosoitteemme (OVT-tunnus ) on 003701530302.