Tekstikoko
 
  • crochet-1481702-1920.jpg
  • dsc-0020.jpg
  • dsc-0001.jpg
  • dsc-0006.jpg
 

Kurssimaksut ja laskutus

Kurssimaksut perustuvat Someron kaupungin sivistyslautakunnan 12.6.2018 tekemään päätökseen. Maksuista on maininta kunkin kurssin ja luennon kohdalla. 

Kurssit on hinnoiteltu pääsääntöisesti tuntimäärän perusteella. Yksilöopetuksen hinnoitteluperustuu kokoontumiskertojen määrään.

Pitkille kursseille, jotka kokoontuvat kolme kertaa tai enemmän, voi käydä tutustumassa maksutta yhden kerran. Keskeytysilmoitus on tällaisessa tapauksessa tehtävä toimistoon viikon kuluessa kurssin alkamisesta.

Kurssimaksut laskutetaan kaikilta ilmoittautuneilta, jotka eivät ole peruuttaneet tai keskeyttäneet ensimmäisen kerran jälkeen osallistumistaan viimeistään viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Lasku lähetetään siihen osoitteeseen, jonka opiskelija on antanut ilmoittautuessaan. Alaikäisten kurssimaksulaskut osoitetaan huoltajalle.

Työttömän alennus

Työttömät saavat 50 %:n alennuksen kaikista kurssimaksuista. Alennus ei koske luentomaksuja. 

Alennuksen saamisen edellytyksenä on, että sitä haetaan joko

Alennusta tulee hakea jokaisesta kurssista erikseen, eikä sitä myönnetä sen jälkeen, kun kurssimaksu on laskutettu. 

Henkilökuntaeduilla maksaminen

Liikunta- ja kulttuurikurssien maksuja voi suorittaa seuraavilla työnantajien liikunta- ja kulttuuripalveluiden ostoon myöntämilla maksuvälineillä:

Setelit ja passit ovat työnantajien henkilökunnalleen kustantamia työhyvinvointietuja. Niiden käyttömahdollisuus perustuu verohallinnon ohjeisiin työntekijän omaehtoisesta liikunta- ja kulttuuritoiminnasta verovapaana etuna. 

Liikuntaetu koskee esimerkiksi joogaa ja tanssia. Kulttuurietu koskee erilaisia toiminnallisia taiteen ja kulttuurialan kursseja, joita ovat esimerkiksi kuvataide, musiikki ja kädentaitojen kurssit.

Opiston internetsivuilla on luettelo kursseista, joiden kurssimaksuihin voidaan käyttää edellä mainittuja maksuvälineitä. 

Maksuohjeita

Smartuminen verkkomaksu ja ePassi ovat sähköisiä maksuvälineitä, jolla kurssimaksu on mahdollista suorittaa kurssille verkossa ilmoittauduttaessa.

Ota yhteyttä asiakaspalvelusihteeriin, jos haluat maksaa kurssimaksusi Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum Paylla tai Eazybreakilla.

Kurssin peruuntuessa ilmoittautumisen yhteydessä ennakkoon suoritetut maksut palautetaan opiskelijan ePassi- tai Smartum-tilille ilman eri pyyntöä. Ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalvelusihteeriin.

LISÄTIETOJA

asiakaspalvelusihteeri p. 044 779 1271
www.vero.fi
www.smartum.fi
www.epassi.fi

Sivu päivitetty 1.7.2022 | Riitta Ryhtä