sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
nimeton-malli-52039853220.jpg
 

Saavutettavuusseloste

Someron kaupungin verkkosivuja koskee Euroopan parlamentin saavutettavuusdirektiivi ja laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Sen tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Someron kaupungin verkkosivuja www.somero.fi ja on laadittu 31.1.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuusseloste perustuu itsearvioon ja verkkosivujen saavutettavuus tullaan arvioimaan ulkopuolisen auditoijan toimesta vuoden 2024 aikana.

Saavutettavuuden tila

Sivujen tavoite on tarjota käyttäjille saavutettava verkkopalvelu. Haluamme kehittää verkkopalvelun käytettävyyttä, ymmärrettävyyttä ja selkeyttä, jotta sivuista on hyötyä kaikenlaisille käyttäjille kaikissa tilanteissa toimintarajoitteista huolimatta.

Ei-saavutettava sisältö

- Arviointi verkkosivu-uudistuksesta johtuen kesken (1.2.2024)

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Palautetta saavutettavuusongelmista voi jättää verkkolomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen info@somero.fi.

Valvontaviranomainen 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Päivitetty 31.1.2024 / MS