sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
kirkkojarvi1051627894.jpg
 

Koti Somerolta


Viisi syytä kotiutua Somerolle

 1. Parempaa arkea.
  Meiltä löydät kaikki hyvän elämän edellytykset, olit sitten lapsiperheellinen työssäkäyvä tai aktiivinen seniori-ikäinen! Palveluvalikoiman ja harrastusten osalta Somerolla on isomman kaupungin kokoinen valikoima, mutta pienen kunnan edullinen hintataso. Kaikki on lähellä – siis todella lähellä. Myös asuminen on huomattavan edullista.

 2. Yllättävän keskellä kaikkea.
  Täällä elät keskellä kauneinta maaseutua, mutta silti vain reilun sadan kilometrin säteellä asuu lähes puolet suomalaisista. Shoppailemaan? Nauttimaan kulttuurista? Satamaan tai lentokentälle? Toimistopäivänä työpaikalle? Somerolta ajelet helposti mihin suuntaan tahansa.

 3. Täällä teet näppärästi töitä ja etätöitä.
  Tehokkaat laajakaistayhteydet tarjoavat loistavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn ja monipaikkaiseen asumiseen. Työpaikkojakin meiltä löytyy sekä omasta kaupungista että lähialueilta.

 4. Laadukkaat julkiset palvelut.
  Me Someron kaupungilla koemme tekevämme merkityksellistä työtä varmistaessamme, että asukkaillamme on toimivat ja laadukkaat palvelut. Someron kirjastoa kiitellään ja uimahallista tykätään. Laadukkaaseen koulutukseen panostetaan ja koko koulupolun voi kulkea Somerolla varhaiskasvatuksesta aina korkeatasoiseen lukioon saakka.

 5. Sopivassa suhteessa maaseudun vilskettä ja kaupungin rauhaa.
  Somero on vilkas ja elinvoimainen kaupunki, jossa tapahtuu paljon. Täällä on mahtavan yhteisöllinen ja yritteliäs meininki, joka yllättää kävijän kuin kävijän. Kesäkaudella meillä on lisäksi tuhansia mökkiläisiä ja matkailijoita – silloin täällä on tunnelma erityisen korkealla!


Tutustu, ihastu, tule käymään, rakastu ja jää pysyvästi!


Tul sääki kotja Somerol! Tutustu asukastarinoihin, tontteihin ja asumiseen Somerolla: