sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
somerofi-vaihtuva-banderollikuva-2782664862.jpg
 

Ajankohtaista

Tältä uutispalstalta löydät kaikki Someron kaupungin ajankohtaiset uutiset ja tiedotusasiat.

 

Uutiset

02.07.2024

Someron kesäsomettajat liikkeellä heinäkuussa

Someron kesäsomettajat liikkeellä heinäkuussa

Tutustu Someron kaupungin kesäsomettajiin!

Saimme heinäkuun 2024 ajaksi viestintätiimiin kesätöihin kaksi markkinointiassistenttia (tai tutummin kesäsomettajaa). Heidän työtehtäviinsä kuuluu monipuolinen sisällöntuotanto Someron kaupungin matkailumarkkinoinnin kanaviin, kesätapahtumien markkinointi sekä matkailukohteiden esiin nostaminen.

Jonna (vas.) ja Sylvia tekevät kesätöitä Elinvoimapalveluissa matkailumarkkinoinnin ja tapahtumien parissa.

”Moikka! Me olemme Someron kaupungin markkinointiassistentit eli kesäsomettajat Jonna sekä Sylvia. Tänä kesänä me pyörimme Somerolla kuvaamassa ja viestimässä teille hauskaa ja luovaa sisältöä. Tiedotamme myös somekanaville Someron kesän tapahtumista heinäkuun ajan”, kertoo Jonna.

Jonna on 20-vuotias ja opiskelee liiketaloutta parhaillaan Turun ammattikorkeakoulussa. Jonna odottaa eniten kesätöiltä tutustumista Someron nähtävyyksiin sekä viestintää somekanaviin. Hän kuvailee itseään energiseksi, positiivikseksi mutta myös rauhalliseksi. Jonna suosittelee muille toritapahtumia Somerolla. 

Sylvia on 16-vuotias ja on kesän jälkeen menossa Someron lukioon opiskelemaan. Sylvia odottaa eniten kesätöiltä uuden oppimista ja videoeditoinnin tekemistä. Hän kuvailee itseään rohkeaksi, hauskaksi ja sosiaaliseksi. Sylvia suosittelee muille Jussin Baaria sekä luontopolkuja Somerolla.

”Nähdään Somerolla! Ps. kannattaa tulla juttelemaan jos bongaatte meidät jossain. Meiltä saa myös Someron matkailuesitteitä ja Suvi-Somero -lehtiä”, Sylvia vinkkaa.

Seuraa Jonnan ja Sylvian kesää

 

Kehittämispäällikkö

Antti Leino
p. +358401268272
antti.leino(a)somero.fi

Kaupunginjohtaja

Sami Suikkanen
p. +358447791200
sami.suikkanen(a)somero.fi