sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
somerofi-vaihtuva-banderollikuva-2782664862.jpg
 

Ajankohtaista

Tältä uutispalstalta löydät kaikki Someron kaupungin ajankohtaiset uutiset ja tiedotusasiat.

 

Uutiset

05.03.2024

Uusien somerolaisten huomioiminen

Uusien somerolaisten huomioiminen

Kaupunki lähestyy Somerolle muuttajia perinteisesti "Tervetuloa Somerolle" -kirjeellä, johon sisältyy mm. joku kaupungin markkinointituote. Lisäksi Paikallislehti Somero toimittaa muuttajille kuukauden lehdet ilmaiseksi.

Kaupunki on uudistamassa tätä tervetulotoivotusta siten, että kirjeeseen liitetään jatkossa uimahalliliput. Lisäksi uudisrakentajia aiotaan jatkossa huomioida merkittävämmällä uimahallin käyttöön oikeuttavalla tuotelahjalla.

Somerolaisten yrittäjäyhdistysten kanssa on kaupungin elinvoimatyöryhmässä yhteisesti ideoitu, että myös paikallisille yrityksille tarjotaan mahdollisuus tulla mukaan uusien asukkaiden tervetulotoivukseen. Näin viestittäisiin Someron rikkaasta palvelutarjonnasta ja edistettäisiin paikallisten palveluiden käyttöä heti alusta asti!

Nämä muuttajan edut tullaan keräämään yhteen kuponkivihkona tms. ja niiden voimassaololle asetetaan yhteinen aikaväli 6kk, jonka aikana etu on käytettävä

Mukana olijat saavat itse valita millaisella edulla uusia somerolaisia muistavat. Esim. kaupunki tarjoaa liput uimahalliin ja mainostuotelahjan.

jos yrityksesi on halukas houkutteleen uusia somerolaisia asiakkaiksi jollain edulla, niin vastaa  oheiseen kyselyyn, niin olemme myöhemmin yhteydessä yksityiskohdista sopimiseksi.

Lähde mukaan

Lisätietoja saat tarvittaessa kehittämispäällikkö Antti Leinolta tai kaupunginjohtaja Sami Suikkaselta.

 

Kehittämispäällikkö

Antti Leino
p. +358401268272
antti.leino(a)somero.fi

Kaupunginjohtaja

Sami Suikkanen
p. +358447791200
sami.suikkanen(a)somero.fi