sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
 
somerofi-vaihtuva-banderollikuva-2782664862.jpg
 

Ajankohtaista

Tältä uutispalstalta löydät kaikki Someron kaupungin ajankohtaiset uutiset ja tiedotusasiat.

 

Uutiset

29.01.2024

Someron kaupungin kesätyöpaikat nuorille 2024

Someron kaupungin kesätyöpaikat nuorille 2024

Someron kaupungin kesätyöpaikat nuorille 2024Haku on avoinna 29.1.-29.2.2024

Someron kaupunki tarjoaa tänä vuonna kesätyöpaikkoja vuosina 2004 - 2008 syntyneille nuorille. Paikkoja on haettavissa noin 25. Tehtävät sijoittuvat puistojen hoitoon, siivoukseen, keittiöihin, varhaiskasvatukseen, liikunta- ja nuorisopalveluihin sekä markkinointiin.

Meidän mottona on "Juttu tääl onnistuu!". Kaikki kaupungin tarjoamat nuorille sopivat työt ovat sellaisia, että mitään erityistaitoja ei tarvita, vaan reippaalla ja innokkaalla asenteella pärjäät mainiosti. Me täällä perehdytämme sinut kyllä tehtäviisi   

Kesätyöntekijät palkataan 4-5 viikoksi ajalla 3.6.-2.8.2024 . Työaika on 6 tuntia päivässä. Palkka on noin 200 euroa viikolta. Lisäksi maksetaan lomaraha ja lomakorvaus. 

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekrypalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi torstaihin 29.2.2024 klo 15.00 mennessä.Tehtäväalueet joihin voit hakea kesätöihin

  Puistot: 

  Puistohommissa saat viettää työpäiväsi kokonaan ulkosalla. Täällä pääset omalta osaltasi pitämään huolta siitä, miltä Somero näyttää niin asukkaille kuin kesävierailijoille ja matkailijoille ts. puisto-osasto pitää rikkaruohot poissa, puskat siisteinä ja istutukset kukoistuksessa.

  Lisätiedot:Tekninen toimi, Jyrki Rinta-Paavola 044 7791 217


  Keittiö:

  Keittiössämme valmistetaan päivittäin satoja aterioita. Kesällä ainoastaan varhaiskasvatuksen tarpeisiin. Haluaisitko nähdä, miten suurkeittiön arki pyörii ja miten hyvällä suunnittelulla kaikki valmistuu ajoissa erilaiset ruokavaliot huomioiden? Keittiössä pääset mukaan reippaaseen ja iloiseen työporukkaan, jossa pääset mukaan monenlaisiin keittiötöihin. Voit leipoa, auttaa salaattien teossa, tehdä voileipiä, purkaa kuormia ja autella tiskauksessa sekä pienissä siivoustöissä. 

  Lisätiedot:Ruokahuolto, Teija Tuulimäki 044 7791216


  Siivous: 

  Nautitko siitä, että oma kädenjälki näkyy ja ympäristö on siisti ja puhdas? Siivoushommissa pääset nauttimaan töittesi tuloksesta, ehkä jopa vielä syksylläkin, sillä siivouspuolen kesätyöt kohdistuvat erityisesti koulukiinteistöihin. Kesätyöntekijät osallistuvat mm. ikkunoiden pesuun, luokkasiivouksiin, kalusteiden pyyhintään ja siirtelyyn. 

  Lisätiedot:Siivouspalvelut, Saini Pöysti 044 7792 536


  Varhaiskasvatus:

  Varhaiskasvatus on yksi kestohiteistämme kesätyöpaikkojen joukossa. Varhaiskasvatuksessa pääset askartelemaan, leikkimään, auttamaan ruokailuissa sekä ulkoilemaan alle kouluikäisten lasten kanssa. 

  Lisätiedot:Varhaiskasvatus, Tuula Koivula 044 7791 227


  Liikunta- ja nuorisopalvelut:

  Liikunta. ja nuorisopalveluiden kesätyöntekijänä pääset mukaan siihen kaikkeen kivaan, mitä lapsille ja nuorille on kesäksi suunniteltu. Työ voi pitää sisällään mm. ohjaamisessa auttamista esim. päiväleireillä ja uimakoulussa. Jos tykkäät energisestä meiningistä, liikunnasta, askartelusta ja lasten ja nuorten seurasta, niin tämä voisi olla sinun paikkasi.

  Lisätiedot:Liikunta- ja nuorisopalvelut, Mira Teräväinen 044 7791 264  Elinvoimapalvelut: 

  Oletko taitava sosiaalisen median käyttäjä ja kiinnostunut viestinnästä, Someron kesäajan tapahtumista ja matkailukohteista? Työ pitää sisällään sosiaalisen median sisällöntuottamista (Facebook, Instagram, TikTok) ja tapahtumien markkinointia. Someron "kesäsomettajat" toimivat tiiminä tehden työtä yhdessä elinvoimapalveluiden kanssa. Kiinnostus video- ja valokuvaamiseen, editoimiseen sekä videoilla esiintymiseen katsotaan eduksi. Työn luonteesta johtuen hakijat haastatellaan. 

  Lisätiedot: Elinvoimapalvelut, Anuliina Frantti 044 7791 282Miten haen kaupungin kesätyöpaikkoja?

Someron kaupungin työpaikkoja haetaan Kuntarekry-palvelun kautta. Tutustu Kuntarekryyn ja laita hakemuksesi tulemaan! Hakulomake on avoinna Kuntarekryssä 29.1.-29.2.2024. Haku päättyy torstaina 29.2.2024 klo 15.00!

 • Klikkaa itsesi Kuntarekryyn
 • Klikkaa 'Hae työpaikkaa'
 • Luo itsellesi profiili Kuntarekryyn ja täytä hakemuslomakkeen kaikki sivut
 • Lähetä!

WWW.KUNTAREKRY.FI >>Vinkki!

 • Duunitori-tapahtuma 31.1.2024 klo 16 Kiiruun koululla. Tervetuloa!

 • Kuntarekrystä löydät myös Varsinais-Suomen hyvinvointialue Varhan kesätyöpaikat Somerolla. Rajaa hakua laittamalla työnantajaksi 'Varsinais-Suomen hyvinvointialue' ja sijainniksi 'Somero', niin löydät haettavat paikat.


 

Kehittämispäällikkö

Antti Leino
p. +358401268272
antti.leino(a)somero.fi

Kaupunginjohtaja

Sami Suikkanen
p. +358447791200
sami.suikkanen(a)somero.fi