Tekstikoko
 

 
ajankohtaista

 

Ajankohtaista

29.09.2023

Someron kaupunki 30 vuotta -tonttikampanja 15.9.-13.11.2023

Someron kaupunki 30 vuotta -tonttikampanja 15.9.-13.11.2023


Someron kaupunkina täyttää tänä vuonna 30 vuotta! Sen kunniaksi laitoimme valikoiman tontteja myyntiin juhlahintaan. Maksat kampanjatonteista vain 30% normaalihinnasta, kun varaat tontin viimeistään 13.11.2023 mennessä. Kampanjan aikana myymme sähköisessä huutokaupassa myös Hirvitien tonttia alennettuun lähtöhintaan.

www.yllattavasomero.fi


  Katso kampanjatontit kartalta   


Millaisessa ympäristössä haluaisit asua?

Keskustan palvelut kutsuvat

Mäkelänkuja 8, Kohnamäki

Taimitie 4, Harju-Härkälä

Auratie 5, Ihamäki

Myllykuja, rakennuspaikka no. 1, Hämeen Härkätien varrella


Sähköisessä huutokaupassa myynnissä lisäksi (lähtöhinta 4 000 €):

Hirvitie 4, keskusta

Huutokauppa.comiin tästäMaaseudun rauha houkuttaa

Rakennuspaikka no. 1 Välimaantien varrella, Jakkula, Somerniemi

Rakennuspaikka no. 6 Murjuntien varrella, Mäyrämäki, Somerniemi
Viisi syytä rakentaa koti Somerolle

  1. Parempaa arkea. Meiltä löydät kaikki hyvän elämän edellytykset, olit sitten lapsiperheellinen työssäkäyvä tai aktiivinen seniori-ikäinen! Palveluvalikoiman ja harrastusten osalta Somerolla on isomman kaupungin kokoinen valikoima, mutta pienen kunnan edullinen hintataso. Kaikki on lähellä - siis TODELLA lähellä. Myös asuminen on huomattavan edullista.

  2. Yllättävän keskellä kaikkea. Täällä elät keskellä kauneinta maaseutua, mutta silti vain reilun sadan kilometrin säteellä asuu lähes puolet suomalaisista. Shoppailemaan? Nauttimaan kulttuurista? Satamaan tai lentokentälle? Toimistopäivänä työpaikalle? Somerolta ajelet helposti mihin suuntaan tahansa.

  3. Täällä teet näppärästi töitä ja etätöitä. Tehokkaat laajakaistayhteydet tarjoavat loistavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn ja monipaikkaiseen asumiseen. Työpaikkojakin meiltä löytyy sekä omasta kaupungista että lähialueilta.

  4. Laadukkaat julkiset palvelut. Me Someron kaupungilla koemme tekevämme merkityksellistä työtä varmistaessamme, että asukkaillamme on toimivat ja laadukkaat palvelut. Someron kirjastoa kiitellään ja uimahallista tykätään. Laadukkaaseen koulutukseen panostetaan ja koko koulupolun voi kulkea Somerolla varhaiskasvatuksesta aina korkeatasoiseen lukioon saakka.

  5. Sopivassa suhteessa maaseudun vilskettä ja kaupungin rauhaa. Somero on vilkas ja elinvoimainen kaupunki, jossa tapahtuu paljon. Täällä on mahtavan yhteisöllinen ja yritteliäs meininki, joka yllättää kävijän kuin kävijän. Kesäkaudella meillä on lisäksi tuhansia mökkiläisiä ja matkailijoita - silloin täällä on tunnelma erityisen korkealla!

Tutustu, ihastu, tule käymään, rakastu ja jää pysyvästi!Tonttikampanjan löydät osoitteessa:

WWW.YLLATTAVASOMERO.FIOta yhteyttä ja kysy lisää:

Rakennustarkastaja Juha Kopra
044 7791 242
 juha.kopra@somero.fi