Tekstikoko
 

 
ajankohtaista

 

Ajankohtaista

26.05.2023

Loimi-Hämeen Jätehuollon Ekotempaus Somerolla maanantaina 29.5!

Loimi-Hämeen Jätehuollon Ekotempaus Somerolla maanantaina 29.5!


Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy järjestää Ekotempauksen Somerolla maanantaina 29.5.

Ekotempauksen aikana LHJ:n keräysautot kiertävät tempauspysäkeillä vastaanottamassa pieniä eriä kotitalouksien vaarallisia jätteitä maksutta. Keräykseen voi tuoda esimerkiksi käytöstä poistettuja maaleja, liimoja, liuottimia, lakkoja, akkuja, paristoja, aerosoleja, torjunta-aineita, öljyjä, kiinteitä öljyisiä jätteitä, elohopealamppuja ja loisteputkia.

Keräysauton aikataulu ma 29.5. SomerollaTempauksessa ei kuitenkaan vastaanoteta tai tyhjennetä Ekotempauksen pysäkeillä tuotuja öljytynnyreitä, vaan ne tulee viedä suoraan jäteasemalle.

Suosittelemme pakkaaman vaaralliset jätteet alkuperäiseen pakkaukseen tai merkitsemään esimerkiksi tussilla, mikäli se on mahdollista. Puolityhjien kanistereiden ja pullojen sisältöjä ei kuitenkaan kannata sekoittaa keskenään. 

Jos tuot vaarallisia jätteitä Ekotempauksen pysäkeille, muistathan kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen. Koska vaarallisia jätteitä kerätään julkisilla paikoilla (esimerkiksi koulujen pihoilla), jätteitä ei saa missään nimessä tuoda pysäkeille etukäteen. Toimitathan jätteitä ainoastaan keräysauton ollessa paikalla.  


Lisäinfoa: 
https://lhj.fi/lajittelu…/tapahtumat/ekotempaus-kevat-2023/

#loimihämeenjätehuolto #ljh #somerosiistiksi