Tekstikoko
 

 
ajankohtaista

 

Ajankohtaista

20.02.2023

Lähipalvelupuistojen yhteisölähtöinen kehittäminen, info- ja ideointitilaisuus 9.3. klo 17:30 valtuustosalissa

Lähipalvelupuistojen yhteisölähtöinen kehittäminen, info- ja ideointitilaisuus 9.3. klo 17:30 valtuustosalissa


Lähiympäristö oman näköiseksi

Haluaisitko tuoda lähistöllä olevaan puistoon jonkun kivan oman lisän? Jotain mistä olette ehkä yhdessä alueella puhuneet, että voi kun saisi tuohon sen tai tuon. Mikäli kyseinen puisto kuuluu ns. lähipalvelupuistoihin, niin nyt oman idea voi pienellä vaivalla toteuttaa.

Lähipalvelupuistojen yhteisölähtöinen kehittäminen mahdollistaa puistojen kehittämi-sen kunnan asukkaiden toimesta. Tähän lähipalvelupuistojen kehittämisen pilottiin kaupunki on tämän vuoden budjetissaan varannut 5000 €, joka on haettavissa kunnan asukkaiden ja yhteisöjen toimesta. Budjettia on mahdollista kasvattaa esim. yksityisellä rahoituksella tai vaikka paikalliseen kehittämiseen tarkoitetun Leader-rahoituksen kautta.

9.3. klo 17:30 Järjestetään yhdessä LSPUU -hankeen kanssa info- ja ideointitilaisuus aiheesta. Tule valtuustosaliin kuulemaan, miten homma käytännössä toimii, mitkä sen mahdollisuudet ovat ja ideoimaan mahdollisia projekteja toteutettavaksi. Tilaisuus on maksuton ja mukaan kutsutaan ideoimaan ja keskustelemaan kaikkia kiinnostuneita kuntalaisia sekä paikallisia yrityksiä ja teknisen toimialan henkilöstöä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jonka toteuttamiseksi pyydämme ilmoittautumaan oheisen linkin kautta. Tervetuloa!!

Kannattaa tutustua puistostrategiaan, jossa on myös näkyvissä karkea hahmottelu lähipalvelupuistojen sijainnista. Tilaisuutta varten alueiden sijainnista laaditaan vielä parempi esitys.

Puistostrategia
ILMOITTAUTUMINEN


TIEDOTE