Tekstikoko
 
 

Someron työpankki

Someron kaupunki edelleensijoittaa palkkatuella palkkaamiaan työntekijöitä toisen työnantajan palvelukseen. Muun aikaa työllistetyt henkilöt tekevät Someron työpajan kautta kunnan työtehtäviä tai alihankintatöitä.

Palvelua voivat käyttää yritykset, yhdistykset, kunnat, säätiöt ja yksityiset henkilöt. Palvelun tilaava taho maksaa palvelusta tai työstä sovitun hinnan, perehdyttää työntekijän, johtaa ja valvoo työntekoa sekä vastaa välittömästi työn tekemiseen liittyvistä velvollisuuksista ja järjestelyistä. Someron kaupunki on työntekijän työnantaja ja vastaa muun muassa palkanmaksusta, työterveyshuollon järjestämisestä sekä työturvallisuuslaissa työnantajalle asetetuista velvoitteista.

Työpankista saa apua esimerkiksi rakennus- ja maalaustöihin sekä muutto- ja kunnostustöihin. Työvoimaa voi vuokrata eripituisiin sopimuksiin. Tarpeen mukaan kesto voi vaihdella muutaman tunnin kiireavusta useita kuukausia kestäviin sopimuksiin.

Someron kaupungin yhteyshenkilönä toimii työpajaohjaaja Matti Toivonen. Puhelin 044 7791 438, sähköposti matti.toivonen(a)somero.fi

 


Lisätietoa

työpajaohjaaja 
Matti Toivonen
p. 044 7791 438
matti.toivonen(a)somero.fi