Tekstikoko
 
 

Duunitreffit 2016 yhdistävät yrityksen ja nuoren työnhakijan.

Someron elinkeinotoimi ja nuorisotoimi yhdessä Someron 4H-kerhon kanssa järjestävät tulevaa kesää silmällä pitäen Duunitreffit, joiden tarkoituksena on saattaa nuoret työnhakijat sekä tekijöitä tarvitsevat työnantajat yhteen. Treffit järjestetään Someron monitoimitalon aulassa maaliskuussa, jolloin mm. kesätöiden haku on kiivaimmillaan.

Tässä kaikille maksuttomassa tapahtumassa yrityksillä on käytössään
omat pöydät, jossa ne voivat tavata ja jututtaa nuoria. Yritys voi esim. esitellä omaa toimintaansa ja kertoa millaisia työntekijöitä etsii, tai haastatella potentiaalisia hakijoita.

Vaikkakin kesätyöt tulevat olemaan hyvin keskeisessä roolissa, ei valikoiman ole tarkoitus rajoittua siihen. Tapahtumassa on mahdollista rekrytoida myös vakituista väkeä tai esim. oppisopimuslaisia tai harjoittelijoita.

Mukana on myös yrityksille suunnattuja info-pisteitä. TE-toimisto on lupautunut mukaan kertomaan palkkatuesta, etsivältä nuorisotyöntekijältä voi kysellä mm. työkokeiluista ja
nuoret 4H-yrittäjät kertovat kokemuksistaan. Myös nuorten kesätyöpaikkatuesta sekä elinkeinotoimen myöntämästä palkkatukilisästä on luvassa omat infopisteensä.

 


Duunitreffit >

Nuorille >

Yrityksille >


Lisätietoa

Tanja Uusitalo
elinkeinoasiantuntija
p. 044 7791 282
tanja.uusitalo(a)somero.fi

Elina Lisinen
etsivä nuorisotyöntekijä
p. 040 1268 402
elina.lisinen(a)somero.fi 

Sari Tuomarmäki
Someron 4h-yhdistys
p. 044 758 5690
somero(a)4h.fi

 

Olet täällä: