Kysymys ruokapalveluille

01.01.2014

Hei - onko minulla mahdollista mennä johonkin koulun ruokalaan syömään rahalla? Kun nää keskustan tarjoilut ovat varsin yksipuolisia valmiseineskeittiöitä - jotka monet lämmittelevät lounasannoksia. Tai sitten ollaan kapakka viinojen kera, valitettavasti en voi sellaisessa paikassa käydä vakaumukseni vuoksi.

Vastaus

Kiitos mielenkiinnostasi kaupungin ruokapalvelujen käyttämiseksi. Valitettavasti tarjontamme on kuitenkin kohdistettu omille asiakkaillemme. Voisitko kertoa ravintolayrittäjille toiveitasi suoraan, niin ne tulisivat kuulluksi?

Palvelupäällikkö Elina Lempiäinen

Kommentit:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti:

Sähköpostiosoite * (Ei näytetä kommentin yhteydessä)

Nimimerkki *

Kommentti *


Luomua!

01.01.2013

Lue lisää »


Tekstin koko A A A Sivukartta

Käyttöohjeet

Yläpuolella näet aihealueet, joita pääset kommentoimaan. Voit kommentoida myös foorumin etusivulle nostettuja aiheita ja kommentteja.

Kommentoidaksesi sinun tulee todistaa ettet ole roskapostia levittävä robotti ja kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ensimmäiseen kenttään. Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti, eikä sitä tulla käyttämään markkinointi- tai muuhun tarkoitukseen. Sähköpostiosoitteen lisäksi tarvitset nimimerkin. Kommentin kirjoitettuasi paina Lähetä-nappia.